Welkom op Superblogger!

Via deze website wil ik je helpen om betere blogposts te maken voor je website. Dit doe ik op een laagdrempelige manier in de vorm van blogposts, blog cursussen en mijn nieuwsbrief.

Waarom een blog beginnen?

Wil je meer bezoekers voor je website, je kennis en verhalen delen met anderen of ben op je zoek naar een nieuwe hobby? 

Begin dan met bloggen! Op SuperBlogger help ik je om van je blog een succes te maken. Of je nu een beginner bent of al jaren schrijft, ik help je graag een stapje verder!

3 blogposts voor beginners

Gratis blog maken

(Gratis) blog maken: de beste platformen in 2020

Wil je een blog beginnen, maar weet je nog niet via welk platform. In deze blogpost bespreek ik verschillende mogelijkheden!

Blog schrijven: content is king

Blog schrijven? Lees dan eerst deze blogpost!

Wil je echt weten hoe je goede blogposts voor je website kan schrijven? Volg dan het stappenplan dat wij ook zelf voor onze blogs gebruiken.

SEO copywriting tips

SEO copywriting: leer schrijven voor bezoekers én zoekmachines

Wil je gevonden worden in Google? Na het lezen van deze blogpost weet je precies hoe je blogposts en pagina’s moet optimaliseren voor zoekmachines.

Meld je aan voor de Content Cirkel Nieuwsbrief

Wil je niet alleen meer weten over bloggen, maar ook over andere onderwerpen rondom Content Marketing? Meld je dan aan voor de Content Cirkel Nieuwsbrief.

Volg de gratis minicursus bloggen

Wil je bloggen om meer bezoekers te krijgen of wil je geld verdienen met je blog? Tijdens deze korte cursus leer je hoe je jouw blog voor je kan laten werken.

Met online lessen over:

  • Waarom je echt moet bloggen
  • Welke soorten blogposts niet op je blog mogen ontbreken
  • Je unieke stem vinden
  • Het krijgen van meer bezoekers
  • Geld verdienen met je blog

Masterclasses en workshops

Naast het grote aantal blogposts dat je op SuperBlogger kan vinden en de minicursus bloggen, kan je ook deelnemen aan een masterclass of workshop.

Zo kan je betere blogposts leren schrijven met behulp van de online cursus Eerste blog schrijven (volgens de SuperBlogger methode) of de Content Creatie Workshop in Nijmegen.

Content is king