Over SuperBlogger

Bloggen over bloggen, jup het kan!

Want ik geloof dat bloggen dé manier is om (potentiële) klanten aan je organisatie te binden.

Voor wie is deze blog?

Tegen mijn klanten en lezers zeg ik altijd: “kies een duidelijke doelgroep voor je content, je kan niet voor iedereen schrijven”.

En toch is dat precies wat ik jarenlang zelf heb gedaan: blogs schrijven, over bloggen, voor iedereen die maar een blog wil beginnen.

Maar mijn methode is niet voor iedereen. En dat hoeft ook niet.

SuperBlogger is niet voor mensen die het gewoon leuk vinden om verhalen te schrijven en het prima vinden om het met een groepje lezers te delen. Maar SuperBlogger is wél voor online ondernemers die zoeken naar manieren om te groeien met hun online bedrijf. Of ze nu een product, een dienst, een ebook of een cursus verkopen.

Zit jij in de 2e groep, dan zal je ZEKER veel hebben aan de blogs en cursussen op deze site. Zo niet, dan mag je de blogs uiteraard lezen, maar ik denk dat je veel van mijn adviezen in de wind zal slaan.

"SuperBlogger is er voor online ondernemers die meer bezoekers, meer conversies en meer trouwe klanten willen".
Sharon in Nijmegen

SuperBlogger's Focus

Onderscheidende content maken

Elke minuut van de dag worden er video's gemaakt, blogs geschreven en podcasts opgenomen. Ik help je om onderscheidende content te maken, zodat je toch online kan opvallen.

Niet constant aanwezig hoeven zijn

De focus van SuperBlogger ligt niet op het maken van content voor socials. Niet omdat het niet werkt, maar omdat niet elke ondernemer constant online aanwezig wil zijn. En dat hoeft ook niet.

Strategische content, geen losse flodders

Om succes te hebben met zakelijk bloggen wil je er eigenlijk voor zorgen dat alle onderdelen van je website en online marketing op elkaar aansluiten. Met een goede strategie bereik je dit.

Weten hoe dit zich vertaalt naar jouw website? Lees dan zeker de blogposts 😄

Maak kennis met SuperBlogger 3.0

SuperBlogger is een van mijn eerste online projecten (maar niet de allereerste want dat was mijn website over tekenen toen ik 8 jaar oud was). Terwijl ik SB ooit begon als een ‘lifestyle blog’, kwam ik er al snel achter dat ik als verse student communicatie veel liever over online marketing schreef in plaats van over series of mijn verjaardag.

Nu zijn wij bijna 10 jaar verder en heeft deze website al flink wat updates gehad en heb ik al veel bedrijven geholpen bij het schrijven van betere blogposts.

In december 2023 zette ik SuperBlogger 3.0 (of is het al 4.0) online. Met meer focus op de online ondernemer die met waardevolle blogs zijn doelgroep wil bereiken. Ik verwijderde oude blogs en schreef veel nieuwe blogs. Wat dit nou opleverde lees je binnenkort trouwens ook op SuperBlogger!

SuperBlogger van 2014 tot 2023