Online Masterclass

Van 200 naar 4500 klikken

Je concurrenten zijn zichtbaar, maar jij niet. Dat kan ook anders! Tijdens mijn masterclass ga ik je leren hoe je jouw website organisch kan laten groeien, zodat potentiële klanten gewoon vanzelf op je website komen.

Meer bezoekers, zonder een fortuin uit te geven aan advertenties!

Van 200 naar 4500 klikken

Wat kan je verwachten?

Regelmatig help ik mijn klanten om beter vindbaar te zijn in zoekmachines, maar eigenlijk doen ze het meeste werk zelf. Ik vertel ze wel waar de kansen liggen, maar de content die het zo goed doet, schrijven ze toch echt zelf.

Eigenlijk is het helemaal ook niet zo moeilijk om te ontdekken hoe je nog kans maakt in zoekmachines. En dat is dan ook precies wat ik je ga leren tijdens de online masterclass. Dit kan je verwachten

Artboard

Geen saaie masterclass waar je lang moet wachten voordat je eindelijk iets interessants hoort. Wij duiken meteen diep in het onderwerp.

Artboard Copy 4

De enige online masterclass waar je 15 minuten 1:1 hulp krijgt om de beste kansen in Google te ontdekken (kijk bij de bonussen).

Artboard Copy 7

Een geteste aanpak. Ik heb al meerdere klanten geholpen om beter vindbaar te zijn in Google. Nu ga ik jou helpen om het zelf te doen.

Dit is voor jou als je:

Oké iets meer over de inhoud

Je wilt natuurlijk wel weten waar jij je voor inschrijft. Of je wel het juiste gaat leren. Dit staat er op het programma voor de online masterclass:

De strategie om te groeien in zoekmachines

Hoe krijg je het voor elkaar om van 200 naar 4500 klikken te gaan per maand? In de masterclass deel ik mijn strategie.

Hoe je kansen vindt in SE Ranking

Voor SEO heb je ook de juiste tool nodig. Tijdens de masterclass leg ik uit hoe je met SE Ranking de juiste kansen kan vinden.

Hoe je jouw content optimaliseert voor SEO

Als je de kansen hebt gevonden, moet je ze ook grijpen. Samen zetten wij de puntjes op de i, zodat je inspanningen niet voor niks zijn.

Kan jij ook niet wachten?

Wil jij in 2024 werken aan de vindbaarheid van je website en je doelgroep bereiken? Dan wil je deze masterclass niet missen! Meld je aan voor de wachtlijst en zodra ik een nieuwe datum heb geprikt, ontvang je een mailtje.

De masterclass in het kort

Datum: begin 2024

Inclusief 3 bonussen:

Wat Maartje zegt over onze samenwerking

Wat ik samen met Maartje heb gedaan, is precies wat ik je ook ga leren tijdens mijn Online Masterclass. Gaan bij jou binnenkort ook de bezoekersaantallen door het dak? 

Veelgestelde vragen

Steeds vaker hoor je dat Youtube en Tiktok de nieuwe zoekmachines zijn, dat Google wordt vervangen door AI (zoals ChatGPT) en dat gebruikers van Google wel flink moeten scrollen om voorbij de advertenties te komen. Toch kan ik je vertellen dat veel van de website-eigenaren waarmee ik samenwerk, veel organisch verkeer weten binnen te halen. Bovendien weet je van bezoekers vanuit Google ook veel beter dat ze echt op zoek zijn naar de oplossing die jij te bieden hebt. Want als je echt iets zoekt, gebruik je nog steeds Google.

De strategie die je leert tijdens de masterclass om bezoekers naar je website te krijgen, werkt niet voor iedereen. Het is belangrijk dat je doelgroep duidelijke problemen of vragen heeft en deze via Google probeert te beantwoorden.

Voor sommige bedrijven geldt dat hun doelgroep 1) niet actief op zoek gaat naar het oplossen van hun probleem of 2) zich nog helemaal niet bewust is van het probleem. Het heeft echt geen zin om content te maken om je vindbaarheid in zoekmachines te vergroten als je doelgroep er niet naar op zoek gaat.

Ik ben er 100% van overtuigd dat mijn strategie werkt. Maar of je succes hebt met je content marketing campagnes, hangt af van ontzettend veel factoren. Ik leer je hoe je de beste kansen kan vinden, maar ik kan geen 100% succes garanderen. Ben je echt heel teleurgesteld in het resultaat, stuur dan een mailtje naar sharon@tekstory.nl. Ik vertel je dan graag waar het aan ligt en geef je een extra gratis tips om de kans op succes in de toekomst te vergroten.