Workshop Content Creatie voor SEO

Zo laat je webteksten voor je werken

Heb je een website (bijvoorbeeld met WordPress). Maar levert deze niet genoeg bezoekers, acties of trouwe klanten op? Tijd dat je gaat investeren in content creatie! Weet je niet hoe? Schrijf je dan in voor de workshop!

Geplande workshops bekijken

Content creatie vereist veel inspanning!

Om online ondernemers op weg te helpen, zodat zij ook echt van de voordelen kunnen profiteren, heb ik de ‘content creatie voor SEO’ Workshop opgezet. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de basis, maar ga je direct aan de slag met het schrijven van een blogpost!

Wat ga je leren?

Het doel van de workshop is natuurlijk ervoor zorgen dat jij aan de slag gaat met content creatie en SEO. Na de workshop weet je daarom waarom je content moet creëren, heb je geleerd hoe je dit doet en zal je genoeg inspiratie hebben om ermee door te gaan.

Zo leer je tijdens de workshop o.a.:

Hoe content marketing je meer bezoekers, acties en trouwe klanten kan opleveren

Hoe je blog onderwerpen en goede zoekwoorden kunt vinden

Hoe je een goede blog structuur opzet

Hoe je een goede blogpost schrijft die gevonden wordt

Hoe je content creëert die ook door de bezoeker wordt gelezen

Voor wie is de workshop?

  • Heb jij een website of webshop, maar trekt deze te weinig bezoekers?
  • Wil jij meer succes met je website en ben jij ook bereid om hier tijd in te investeren?
  • En heb je al heel vaak gehoord dat je moet beginnen met bloggen, maar weet je niet hoe?

Meld je dan aan voor de workshop! Het maakt niet uit of je producten, diensten of kennis via je website verkoopt. De workshop is voor elke online ondernemer die meer bezoekers en meer verkopen wil.

Ook als je online je verhalen wil delen, zou je de workshop kunnen volgen. Houd er wel rekening mee dat de workshop een commerciële insteek heeft. Ik ga ervan uit dat de deelnemers van de workshop een website hebben en deze willen laten groeien met behulp van content creatie.

Waarom deze workshop?

Als je even zoekt in Google, vind je vast nog veel meer workshops en online programma’s over content creatie. Dus waarom dan deze workshop?

Focus op content creatie en SEO

Content marketing bestaat uit allerlei verschillende vormen van content. Denk aan e-mailmarketing, social media, bloggen, etc. De focus ligt op bloggen omdat wij geloven dat dit voor de lange termijn de meeste voordelen kan opleveren!

Praktische workshop

Tijdens de workshop ga je direct aan de slag met het schrijven van een blogpost. Je kan dus direct vragen stellen over je onderwerp of de structuur van je blogpost. En na de workshop heb je direct een begin waar je mee verder kan.

Van elkaar leren

Samen weet je altijd meer! Dat is het uitgangspunt van de workshop. Tijdens de workshop leer je niet alleen van mij, maar ook van de andere deelnemers én je eigen fouten. Een onderdeel van de workshop is dan ook dat je elkaars werk gaat beoordelen.

Wat zeggen anderen over de workshops van SuperBlogger?

Bedankt voor je fijne workshop en de links die je nog hebt doorgestuurd! Ik ben gewoon verder gegaan met blogs schrijven uiteraard, maar heb nu het idee dat het wat meer body, een betere basis heeft. Het lukt beter om een plan te maken met duidelijke structuur. Niet meer het gevoel van ‘ik doe maar wat’, maar ik heb nu het idee dat ik er veel meer uit kan halen. Zowel qua opzet als vindbaarheid.

Yvonne – Breakzy

Waar & Wanneer?

Vanwege het coronavirus worden er op dit moment geen workshops georganiseerd! Wel kan je deelnemen aan een online cursus bloggen of je inschrijven om op de hoogte te blijven van toekomstige workshops.

2020: Nijmegen

Tijd
4 uur

Locatie
In de oude werkplaats
Tweede Oude Heselaan 121

Aantal deelnemers
Min. 4 – Max. 12

Prijs
€ 99,- (incl. BTW)
Inclusief koffie, thee, koekjes & WiFi

Offerte nodig? Direct downloaden!

Kom samen met je collega/vriend of klant 

Schrijf je samen in voor de workshop en ontvang allebei 10% korting op de workshop!

Workshop bij jou op locatie? 

Heb jij een eigen locatie en een groepje ondernemers dat graag de workshop zou willen volgen? Neem contact op voor het plannen van een datum!

Interesse in toekomstige workshops?

Wil je graag deelnemen aan de workshop, maar ben je op de geplande dagen niet beschikbaar? Meld je aan voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van komende workshops!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.