Het internet bestaat voor een groot deel uit prut. Half afgemaakte websites, websites zonder tekst, websites die het helemaal niet doen of soms nog erger… Sommige mensen hebben als doel, om de wereld te verbeteren. Helaas ben ik geen wereldverbeteraar, maar wel zou ik graag het internet beetje bij beetje willen verbeteren. Weg met de slechte websites die alleen maar “ruimte” in beslag nemen. Dit doe ik op 2 manieren. Door het schrijven van teksten voor bedrijven (kijk ook eens op Tekstory) en door bloggers te helpen bij het verbeteren van hun blog. 2 “hobby’s” waar ik maar al te graag aan werk.

Content doctor by day, blog hero at night

sharon-ledererBlogger, Schrijver & Student!

Hi, mijn naam is Sharon Lederer, ik ben 20 jaar oud en sommigen noemen mij ook wel SuperBlogger (just kidding!). Naast een blogger ben ik dus ook freelance tekstschrijver en studeer ik CIW of ook wel bedrijfscommunicatie aan de RU. Mijn studie is erg leuk, maar ik word nog enthousiaster van de eerste 2 dingen. Schrijven vind ik heerlijk en daarnaast lees en leer ik graag over internet, bloggen, communicatie en content marketing. Dit is dan ook de reden waarom ik in 2014 met SuperBlogger ben begonnen (alle superblogger activiteiten/profielen van voor 2014, zijn dus niet van mij). Graag wil ik JOU helpen met het verbeteren van je blog.

Sharon Lederer ❤:

Natuurlijk ben ik niet alleen achter mijn laptop te vinden. Ik kijk het liefst de hele dag TV (I❤Series), hou heel erg van koekjes, toetjes en taartjes en ga graag naar de sportschool om dit er weer af te sporten. In de zomer vind ik het heerlijk om met vrienden te picknicken. Zon en eten is een ontzettend goede combi! Helaas is het lastig om een gaatje te vinden, omdat het weer in Nederland SUPER slecht is ;-). Soms dan…

Sharon’s life in pictures 😉

Wie is Sharon Lederer
Wie is Sharon Lederer
Wie is Sharon Lederer
Wie is Sharon Lederer
Wie is Sharon Lederer