Over SuperBloggerTegenwoordig moet alles super zijn. Super cijfers, super snel werken, super hard rennen en ga zo maar door. Een Superblogger zijn (let op de hoofdletter!) kan er daarom ook nog wel bij. Bloggen is erg leuk en voor sommigen een tijdrovende hobby. Wanneer het niet gaat zoals het lukt (lees: de bezoekers blijven weg), dan kan het toch al snel saai worden. Misschien begin je voor jezelf, maar het is wel leuker als iemand jouw stukjes leest. Een Superblogger word je natuurlijk niet zomaar. Het kost veel tijd, inspanning, zere vingers en lange nachten doorwerken. Oké, ik overdrijf een beetje, maar je snapt vast wat ik bedoel! Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een SuperBlogger te worden. Één daarvan is het volgen van deze blog en zoveel mogelijk schrijven!

Alle handige blogtips bij elkaar!

SuperBlogger helpt bloggers om meer uit hun blog te halen en een eigen blogstijl te ontwikkelen. Regelmatig worden er artikelen geplaatst over blogtips en schrijftips, maar ook over handige blogtools en de technische aspecten van een blog. Zit je dus even in de knoop of wil jij graag professioneel leren bloggen? SuperBlogger is de oplossing. Beginnende bloggers én gevorderde bloggers kunnen op deze website terecht met al hun vragen.

Wat heb je nodig voor je reis?

  • Een laptop/computer
  • Internet verbinding. Blogjes typen is leuk, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ze op je blog plaatst
  • Een notitieboekje. Online of offline, als je maar al je briljante ideeën kan opschrijven
  • Enthousiasme. Je moet natuurlijk wel willen leren en oefenen
  • SuperBlogger! Omdat je anders niet aan de nodige informatie komt
  • Een inschrijving voor de nieuwe artikelen, zodat je altijd op de hoogte blijft. De Facebook pagina liken, kan natuurlijk ook!

Hoe werkt SuperBlogger?

Over SuperbloggerDe blogposts zijn momenteel ingedeeld in 6 categorieën: blogtips, schrijftips, SEO, webtools, social media en WordPress. Daarnaast worden er op de homepage 4 belangrijke blogposts uitgelicht. Ben je een beginnende blogger? Kijk dan eens naar de minicursus bloggen. Dit zijn 15 losse artikelen, die de basis onderwerpen bespreken. Wil je graag weten welk type blogger je bent? Daarvoor heb ik een speciale “welk type blogger ben jij” quiz gemaakt.

Heel veel succes met je blog. Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen!